De nieuwste trends in badkamers

Nederlands
Badkamers zijn in de loop der jaren echte wellness-oorden geworden
Badkamers en wellness

Badkamers zijn in de loop der jaren echte wellness-oorden geworden, en die trend zet zich dit jaar alleen maar verder. Jacuzzi’s, wellness accessoires, kleurentherapie,… Het zijn allemaal elementen die je badkamer omtoveren tot een plaats waar je volledig tot rust komt en de dagelijkse stress van je afschudt.

  • Jacuzzi: profiteer van een deugddoende watermassage en laat alle stress uit je lichaam wegvloeien.
  • Kleurentherapie: maak gebruik van de kracht van kleuren. Ledlampjes brengen je in de juiste stemming.
  • Accessoires: geparfumeerde kaarsen, een streepje muziek, stijlvolle zeepdispensers, …

Luxe in de schijnwerpers

Genieten en luxe vormen een Siamese tweeling: ze kunnen niet zonder elkaar. Luxe komt tot uiting in de keuze van de badkameronderdelen en de badkamerinrichting. Een alleenstaand ligbad, een prachtige inloopdouche, een stijlvolle opbouwlavabo,… Je kan van je badkamer een luxe-walhalla maken. Uiteraard worden comfort en duurzaamheid niet uit het oog verloren!

Kleuren en persoonlijke accenten

Het gebruik van kleuren vormt ook een van de badkamertrends van 2014. Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand en roepen de juiste sfeer op. Ideaal dus om in de badkamer te gebruiken. Experts voorspellen dat blauwgroen in 2014 heel populair wordt. Je kan het perfect in je badkamer gebruiken en het past bij verschillende stijlen. Daarnaast wordt pastelblauw veel gebruikt. Deze kleur is ideaal voor kleinere badkamers omdat ze een verruimend effect heeft. Wil je je badkamer volledig afmaken? Voeg dan een unieke en persoonlijke toets toe die extra karakter aan je interieur geeft. Je kan dat doen door bijzondere kleuren te gebruiken of een badkamermeubel of radiator met een opvallend design te kiezen!

Klassieke kranen: op-en-top elegantie

Klassieke kranen worden gekenmerkt door een bijzondere vormgeving en het gebruik van aparte materialen. Porselein zie je dikwijls terugkomen, net zoals elegante uitlopen en verchroomde kranen. Het spreekt voor zich dat klassieke of nostalgische kranen hun plaats hebben in klassieke badkamers. Als je de juiste keuze maakt, til je je badkamer naar een hoger niveau. Door het uitgesproken karakter, kan je natuurlijk ook uit de bocht gaan wat je badkamerinterieur geen goed doet.