Rapid België

Toonaangevende specialisten in hechtings- en montageproducten

Rapid heeft zelf de volledige controle over het gehele productieproces, van onderzoek en ontwikkeling tot en met fabricage, distributie en marketing. Dankzij voortdurende verbetering van deze processen is Rapid in 120 landen over de hele wereld uitgegroeid tot de grootste specialist voor hechtings- en montageproducten.

We zijn actief in drie divisies:
KANTOOR – nietmachines en perforators voor kantoor en thuis; GEREEDSCHAP – professionele gereedschappen voor het bouwbedrijf en voor renovatie-, reparatie-, decoratie- en hobbywerkzaamheden in en rond het huis; INBOUWOPLOSSINGEN– ingebouwde nietsystemen voor kopieerapparaten, printers en andere documentverwerkende systemen.

Sinds 2010 is het merk Rapid onderdeel van Esselte Corporation.

Het hoofdkantoor en de gereedschappenfabriek zijn gevestigd in Hestra (Zweden). Verder zijn er fabrieken en magazijnen in St. Amé (Frankrijk) en Sjanghai (China). In 2011 realiseerden de 1000 medewerkers gezamenlijk een omzet van €11 miljoen.

Het uitgebreide productassortiment van de gereedschappendivisie omvat handmatige, elektrische en pneumatische tackers en nietpistolen, nieten, nagels en spijkers, hamertackers, heteluchtpistolen, lijmpistolen en lijm.

Onze kernwaarden Traditie, Ontwerp en Innovatie hebben geleid tot efficiënte hechtingsproducten die heel eenvoudig te gebruiken zijn. Voeg hieraan nog Zweeds vernuft en kwaliteitsbewustzijn toe... en het resultaat is SVENSK EFFIXITY.

Telefoon customer care: 
+33 329 23 43 30
Adres: 
1, route de Gérardmer
88125 Vagney
Frankrijk
Onze merken: