Header image from our partner Gardena

Gardena

GARDENA, gevestigd in de Duitse plaats Ulm, is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Emoties spelen een belangrijke rol bij het aanspreken van mensen die hun tuin beschouwen als een 'levende ruimte nabij de natuur' en een plek voor welzijn, recreatie en plezier.
Systematisch succes

Sinds de oprichting in 1961 is GARDENA binnen enkele decennia uitgegroeid van een kleine handelsfirma in tuingereedschap tot een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van intelligente producten en systemen voor tuinverzorging. De grote doorbraak kwam toen in 1968 het Original GARDENA System werd gelanceerd. Het concept van het aanbieden van systeemoplossingen vond in de daarop volgende decennia vervolg in het GARDENA combisystem (1977) en het GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem en GARDENA Micro-Drip-System (alle in 1990). Meer informatie over de mijlpalen in de productontwikkeling vindt u in de historische tijdbalk van GARDENA. Het geheim van het succes is altijd gelegen geweest in de bijzonder innovatieve kracht van het merk en in zijn consequente verkoop- en marketingbeleid.
Onderdeel van de Husqvarna Group en een vaste schroefmechanisme bieden de gebruiker steeds de juiste steel-accessoire combinatie. GARDENA is de marktleider, sinds meer dan 30 jaar, in systeemgereedschappen. Hier eveneens 25 jaar garantie.

Dankzij de innovatieve kracht, de naamsbekenheid van het merk en de voordelen voor de gebruikers is GARDENA een belangrijke internationale speler geworden op de markt voor al wat besproeien en tuinonderhoud is.

Email customer care: 
Telefoon customer care: 
+32 2 720 92 12
Adres: 
Leuvensesteenweg 555 B10
1930 Zaventem
België
Onze merken: 

Premium metalen spuitpistool

0
Nog geen stemmen
Prijs zie winkel
Het GARDENA Premium metalen spuitpistool is bijzonder robuust dankzij de metalen onderdelen. Desondanks ligt het comfortabel in de hand, dankzij de antislip onderdelen van zacht kunststof. De waterstraal is traploos regelbaar: van volle straal tot fijne sproeinevel.