Coram N.V.

Coram International is de moedermaatschappij van een groot aantal werkmaatschappijen en eigenaar van diverse toonaangevende merken waaronder Sealskin, Geesa en Tiger.

Coram International is opgericht in 1983 en wereldwijd actief op de sanitairmarkt. In Europa streeft Coram naar het marktleiderschap.

Coram herbergt aan de ene kant een rijke historie -sommige bedrijfsonderdelen begonnen al in de 18de eeuw- maar loopt ook qua innovaties voorop. In meer recent verworven maatschappijen als Dinotec ligt bijvoorbeeld het accent op hoogwaardige watertechnologieën.

Coram International is actief op de sanitaire markt en in de waterzuivering op een wereldwijde schaal. Wij ontwikkelen, produceren en installeren van compleet ontwerp badkamer concepten van onze locaties in Europa. Ons water en zwembad techonolgie bedrijven opereren vanuit Europa en Maleisië.

In onze productontwikkeling en het dagelijks handelen streven wij naar duurzaamheid, met name gericht op het verbruik van water in en om het huis. Specifiek voor het hotel (kamer) markt hebben we een nieuw watersuite© concept dat is gericht op de gebruiker een bijzondere en persoonlijke wellness en baden ervaring door middel van eindeloze hoeveelheden water, licht, geur, kleur, geluid en gecoördineerde ontwerp beiden hebben ontwikkeld. De eindeloze hoeveelheid water wordt verkregen door recycling van water. Met het hergebruik van het water zorgen we ervoor dat er geen (legionella) besmetting mogelijk is.
 

Zo hebben we zwembad en spa concepten die de totale exploitatiekosten van het zwembad verlagen tot 70% en zorgen voor de kwaliteit van het water. Het hele zwembad operatie kan eenvoudig worden bediend via afstand door middel van het internet. Onze eigen project bedrijven bieden u de implementatie en state of the art technologie.

Email customer care: 
Telefoon customer care: 
+32 11 665 005
Adres: 
Stuifzandstraat 38
3900 Overpelt
België
Onze merken: